Εμπειρίες στο Πανόραμα της Ελβετίας: Πρωτομαγιά & Πάσχα

Εμπειρίες στο Πανόραμα της Ελβετίας: Πρωτομαγιά & Πάσχα

795€ per person

5,6 μέρες αεροπορικώς στη Ζυρίχη, Καταρράκτες Ρήνου, Λωζάννη, Ιντερλάκεν, Γενεύη, Βέρνη, Λουκέρνη, Γκρυγιέρ, Γκστάαντ, Μοντρέ, (Κωνστάνζ. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό καθημερινά.

Η Ελβετία είναι μια εκπληκτικά όμορφη χώρα που έχει κάτι για όλους. Από τα μαγευτικά ορεινά τοπία μέχρι τα γοητευτικά χωριά της, υπάρχει κάτι για να απολαύσουν όλοι.

Οι Άλπεις είναι το πιο εμβληματικό ορόσημο της Ελβετίας. Από το Matterhorn μέχρι το Jungfrau, οι ελβετικές Άλπεις θεωρούνται από τα πιο εντυπωσιακά βουνά στον κόσμο. Το σκι και το σνόουμπορντ είναι δημοφιλείς δραστηριότητες και η θέα από τις κορυφές είναι απλά εκπληκτική.

Η Ελβετία είναι επίσης γνωστή για τα γοητευτικά χωριά της. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι με πολύχρωμα κτίρια και λιθόστρωτα μονοπάτια. Τα χωριά είναι γεμάτα γραφικά καταστήματα και εστιατόρια, που τα καθιστά ιδανικά για εξερεύνηση.

Οι ελβετικές πόλεις αξίζουν επίσης να τις εξερευνήσετε. Η Γενεύη είναι το σπίτι των Ηνωμένων Εθνών και είναι γεμάτη διεθνή κουλτούρα. Η Ζυρίχη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας και είναι γνωστή για την έντονη νυχτερινή ζωή και τα ψώνια της. Η Βέρνη είναι η πρωτεύουσα του έθνους και είναι γεμάτη με όμορφη αρχιτεκτονική και πάρκα.

Η ελβετική κουζίνα είναι επίσης κάτι για να απολαύσετε. Το φοντί, το ρακλέτ και το ρόστι είναι όλα δημοφιλή πιάτα. Η ελβετική σοκολάτα είναι επίσης παγκοσμίως γνωστή. Κανένα ταξίδι στην Ελβετία δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς να δοκιμάσετε μερικές από τις νόστιμες τοπικές λιχουδιές.

Η Ελβετία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε τόσο για περιπέτεια όσο και για χαλάρωση. Από τα μαγευτικά βουνά της μέχρι τα γραφικά χωριά της, η Ελβετία σίγουρα θα ευχαριστήσει. Είτε ψάχνετε για ένα ταξίδι σκι είτε απλώς για μια ήσυχη απόδραση, η Ελβετία είναι ο τέλειος προορισμός.

6 ημέρες / 5 νύχτες
1
1η μέρα: Αθήνα - Ζυρίχη - Καταρράκτες Ρήνου - Λωζάννη, Περιήγηση πόλης
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με SWISS για Ζυρίχη. Αμέσως μετά την άφιξη, θα ξεκινήσουμε για να επισκεφτούμε τους Φαντασμαγορικούς Καταρράκτες του Ρήνου στο καντόνι του Σαφχάουζεν όπου θα εντυπωσιάσουμε από τη μεγαλοπρεπή θέα που μας προσφέρει η φύση. Εκεί θα παρατηρήσουμε τον υδάτινο όγκο που ξεκινάει από ψηλά στη βάση του σχηματίζει μια λίμνη. Από εκεί θα συνεχίσουμε με προορισμό τη Λωζάννη. Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από το παλιό κέντρο της πόλης. Θα περπατήσουμε μεταξύ των φιδογυριστών δρόμων και των μικροσκοπικών πλατειών, και θα φτάσουμε μέχρι τον γοτθικό Καθεδρικό ναό του 12ου αιώνα και το Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ουσί (εξωτερικά). Τέλος, θα ατενίσουμε τις βουνοκορφές των Άλπεων, που είναι κτισμένες αμφιθεατρικά πάνω από την λίμνη της. Κατόπιν θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο DE LA PAIX 4* (www.hoteldelapaix.net).
2
2η μέρα: Λωζάννη - Γενεύη - Λωζάννη
Πρωινή αναχώρηση με προορισμό την κοσμοπολίτικη Γενεύη.  Κατά την άφιξη μας στην πόλη, θα εξερευνήσουμε τα κτίρια των  διεθνών οργανισμών, όπως του ΟΗΕ και του Ερυθρού Σταυρού. Επίσης, θα δούμε το τεράστιο σιντριβάνι που αναβλύζει μέσα από τη λίμνη και το πολύχρωμο λουλουδιασμένο ρολόι, που είναι το σημαντικό σήμα κατατεθέν της πόλης. Στο ελεύθερο χρόνο δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία και περπατήστε τους δρόμους της Λωζάννης, απολαύστε τα πλακόστρωτα δρομάκια, τις ιδιαίτερες αντικερί, τα μικροσκοπικά βιβλιοπωλεία, τα πολυάριθμα εστιατόρια και καφέ. Επιστροφή στη Λωζάννη. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: Λωζάννη - Γκρυγιέρ - Γκστάαντ - Μοντρέ - Λωζάννη
Σήμερα, η μικροσκοπική Γκρυγιέρ που βρίσκεται στους πρόποδες των Άλπεων, μας φιλοξενεί. Σε μια περιπέτεια στον χρόνο, θα επισκεφθούμε παραδοσιακά σπίτια του 15ου και 17ου αιώνα και το επιβλητικό κάστρο του 11ου αιώνα (Château de Gruyères). Μετά την επίσκεψή μας στο εργαστήριο παραγωγής γραβιέρας (στο εάν είναι ανοιχτό), θα συνεχίσουμε για το ξακουστό Ελβετικό θέρετρο Γκστάαντ, το οποίο θα μας μαγέψει με την απαράμιλλη γεωφυσική του ομορφιά. Το Γκστάαντ βρίσκεται σε υψόμετρο 1.050 μέτρων και διαχωρίζεται από τις πανύψηλες βουνοκορφές των Άλπεων. Εφαρμόζει την παραδοσιακή ελβετική αρχιτεκτονική και διατηρεί την ρομαντική του ατμόσφαιρα. Αυτό το μοναδικό σημείο τομής τεσσάρων κοιλάδων είναι μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στην Ελβετία. Για δεκαετίες, είναι σημείο συνάντησης πολλών διασημοτήτων και οι επισκέπτες της έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις πιο σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις χειμερινών σπορ.  Στον ελεύθερο χρόνο κάντε ένα διαλειμμα και απολαύστε την ελευθερία που προσφέρει ο περιπάτος στους μικρούς πεζοδρόμους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την εξαιρετική, κομψή και αριστοκρατική πόλη της Ελβετίας, το Μοντρέ. Επιστροφή στη Λωζάννη. Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: Λωζάννη… στην όμορφη πρωτεύουσα Βέρνη και στις λίμνες του Ιντερλάκεν - Ζυρίχη
Σήμερα θα αναχωρήσουμε για τη Βέρνη. Η Βέρνη, οι λίμνες Ιντερλάκεν και η Ζυρίχη προσφέρουν μια μοναδική και αξέχαστη ημερήσια εκδρομή, ιδανική για κάθε επισκέπτη. Θα ξεκινήσουμε από τη Βέρνη, την πρωτεύουσα της Ελβετίας, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τα πλακόστρωτα δρομάκια της, να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στις Άλπεις και να επισκεφθείτε τα πολλά ιστορικά μνημεία. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε προς το Ιντερλάκεν, που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο εκπληκτικές λίμνες, όπου μπορούμε να κάνουμε μια κρουαζιέρα με σκάφος, να εξερευνήσουμε τα γραφικά χωριά και να απολαύσουμε το εκπληκτικό τοπίο. Τέλος, θα κατευθυνθούμε προς τη Ζυρίχη όπου θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε την παλιά της πόλη, την όμορφη λίμνη και τα πολλά καταστήματα και καφέ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο COURTYARD by MARRIOTT 4* στην συνοικία Oerlikon (www.courtyardzurich.com). Διανυκτέρευση.
5
5η μέρα: Ζυρίχη, Περιήγηση πόλης, Προαιρετική εκδρομή στην Κωνστάνζ
Η Ζυρίχη είναι ένας εξαιρετικός προορισμός. Ξεκινάμε τη μέρα μας με μια περιήγηση στον ποταμό Limmat. Θα απολαύσουμε την εκπληκτική θέα στον ορίζοντα της πόλης καθώς ταξιδεύουμε χαλαρά στην πόλη. Μετά την περιήγησή μας, κάντε μια βόλτα στην Παλιά Πόλη και εξερευνήστε τα δαιδαλώδη λιθόστρωτα δρομάκια, τις ιστορικές εκκλησίες και τα γοητευτικά καφέ. Ολοκληρώνουμε τη μέρα μας με ένα ταξίδι στην πλατεία Lindenhof, το παλαιότερο και πιο εμβληματικό πάρκο της πόλης. Εδώ, μπορείτε να θαυμάσετε τη θέα στην πόλη και τις γύρω Άλπεις, να χαλαρώσετε στη γαλήνια ατμόσφαιρα και ίσως ακόμη και να παρακολουθήσετε μια παράσταση παραδοσιακής ελβετικής μουσικής. Ελεύθερος χρόνος για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Επίσης, μπορείτε να λάβετε μέρος σε μια προαιρετική εκδρομή στην πόλη της Κωνστάνζ (Konstanz, έξοδα ατομικά), η οποία γλύτωσε από τους βομβαρδισμούς του Β΄ παγκοσμίου πολέμου και ως εκ τούτου διατηρείται ατόφια.
6
6η μέρα: Ζυρίχη - Λουκέρνη - Ζυρίχη - Αθήνα
Το πρωί, θα αναχωρήσουμε για την Λουκέρνη, μια κουκλίστικη περιοχή της Λίμνης των Τεσσάρων Καντονιών. Περιήγηση στο μεσαιωνικό κέντρο της πόλης, συμπεριλαμβανομένου του παλαιού Δημαρχείου, της γραφικής ξύλινης γέφυρας, του μνημείου του Λιονταριού και των άλλων αξιοθέατων. Το μεσημέρι, μετάβαση στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

TOUR LOCATION

0.0
Accomodation0%
Destination0%
Meals0%
Overall0%
Transport0%
Value For Money0%
3434343434323123
sdrdsferewrrewrewrwerwerew
erewrewrewrewrewrdfsfs
fdsfdfssdfsdfssdfs
erfrrferfrerefrreferf