Ποιοί είμαστε

Η enroute είναι μια σύγχρονη και δυναμική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού..

Η εταιρία

Η enroute είναι μια σύγχρονη και δυναμική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού. Πέρα από τις συμβατικές υπηρεσίες ενός παραδοσιακού ταξιδιωτικού γραφείου, επιδιώκουμε να καθιερωθούμε ως μια εταιρία εξειδικευμένη στο ρόλο του ταξιδιωτικού συμβούλου.

Αναγνωρίζοντας ότι ένα ταξίδι δε σημαίνει μόνο τη μετακίνηση ανθρώπων, εστιάζουμε στον πολυδιάστατο ρόλο του προκειμένου να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους ιδιώτες και τους οργανισμούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε.


Όραμα

Η διεύρυνση της γκάμας των υπηρεσιών που προσφέρουμε και η ανάπτυξη της δυναμικής μας με στόχο την ανάδειξη της enroute σε εταιρία-πρότυπο εξυπηρέτησης και αξιοπιστίας.

Στόχοι

  • Η δημιουργία μιας αμφίδρομης βάσης επικοινωνίας με τους πελάτες μας και η αξιοποίηση του feedback πληροφοριών με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της σχέσης κόστους-αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών μας.
  • Η συγκρότηση ενός πολυδύναμου πυρήνα στελεχών, ικανού να ανταποκρίνεται με ευελιξία και αποτελεσματικότητα στις απαιτήσεις του πελάτη και στις προκλήσεις τηςαγοράς.
  • Η συνεχής αναβάθμιση της τεχνολογικής υποδομής της εταιρίας, η διείσδυση και η επικοινωνία με τις διεθνείς αγορές μέσα από τον κόμβο της enroute στο Ιnternet, η δραστηριότητα στον τομέα των online πωλήσεων και εταιρικών συναλλαγών.

Δέσμευση

Στην enroute υιοθετούμε έναν ξεχωριστό τρόπο σκέψης. Η πεποίθηση ότι η ικανοποίηση των πελατών μας είναι το κλειδί για τη συγκρότηση μιας πιστής πελατειακής βάσης και για τη διεύρυνση της σε βάθος χρόνου, μας δεσμεύει να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να διατηρούμε ανταγωνιστικές τις τιμές των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης της enroute, από το μεμονωμένο ιδιώτη μέχρι την εταιρία, είναι εξίσου σημαντικός και απολαύει της προσωπικής μέριμνας των ταξιδιωτικών μας συμβούλων.